top of page
img_1158.jpg

ŠPELA

"Ne samo, da ji je uspelo ohranit sloves dobre pevke, v zadnjih nekaj letih je dokazala, da se znajde tudi pred televizijskimi kamerami, kjer ji jezik teče kot namazan."  

- Revija Vklop

"Je žgečkljiva. Drzna. Predrzna? Vsekakor opazna. In ambiciozna tudi. Za zdaj uspešna.
Ena tistih žensk, ki izkorišča svoje atribute in – izziva pripombe." 

                                            - Revija Ona Plus

Špela Grošelj velja za enega izmed bolj prepoznavnih obrazov slovenske glasbene scene. Svojo pevsko kariero je pričela v otroškem in mladinskem pevskem zboru RTV Slovenija, kot najstnica pa se je kar trinajstkrat udeležila takrat zelo popularnih Karaok.
Leta 2002 je postala ena izmed članic najstniške senzacije Foxy Teens, dve leti kasneje pa je svojo pot nadaljevala v novonastali slovenski glasbeni skupini Atomik Harmonik. Po šestih zelo uspešnih letih nastopanja doma in v tujini in po več kot 50.000 prodanih ploščah je Špela skupino zapustila ter se odločila za samostojno pot. 
Špela Grošelj velja za ljubljenko domačih medijev, ki so jo nominirali tudi za najlepšo in najbolj uspešno Slovenko leta 2011. Med številnimi naslovnicami revij in časopisov je bila Špela prva Slovenka na naslovnici ženske revije Cosmopolitan.
Zelo aktivna in uspešna je tudi na svojih socialnih omrežjih, kjer ima skupno več kot 110.000 sledilcev. Ravno zato je zelo priljubljena pri različnih podjetjih s katerimi sodeluje kot njihova ambasadorka. (Proteini.si, Sportina, Kenwood...)

Glasba pa ni Špelina edina ljubezen. Veliko strast goji tudi do dela na televiziji, zato ni čudno, da jo zadnjih osem let lahko vidimo v vlogi TV voditeljice. Sprva je bila voditeljica na narodno-zabavni televiziji Golica TV. Leta 2012 se je na omenjeni televiziji preizkusila v vlogi žirantke v oddaji "Gospodinje pojejo", ki je aprila 2013 prejela Viktorja za najboljšo oddajo po izboru ljudstva. Marca 2016 se je Špela pridružila ekipi na komercialni televiziji Planet TV, kjer je bila sprva komentatorka v oddaji "Bilo je nekoč - brez cenzure", nato pa je prevzela vlogo voditeljice oddaje "Kmetija nov začetek - brez cenzure" . Lansko jesen smo Špelo lahko spremljali v vlogi glavne voditeljice šova "The biggest Loser Slovenija". Prva sezona, ki jo je vodila Špela in se je predvajala na komercialni televiziji Planet Tv je doživela velik uspeh, osupljive rezultate tekmovalcev in odlično gledanost. To pomlad je Špela sodelovala tudi v oddaji "Zvezde plešejo", v kateri je priplesala vse do finala in osvojila tretje mesto. 

 

bottom of page